Spring til indhold

Ryesgade 29, 5. th.
8000 Aarhus C.

Spørgsmål er meget velkomne, og kan stilles til:

Anne Hjort: annehjort@gmail.com

eller til mig på: lars.bjoern.hansen@gmail.com

//Anne Hjort & Lars Bjørn-Hansen

Sangpædagogisk efteruddannelse, med udgangspunkt i Voice Embodiment ved sanger og Vocal Coach Anne Hjort & psykoterapeut Lars Bjørn-Hansen.

Siden 2017 har sanger og Vocal Coach, Anne Hjort og jeg, afholdt efteruddannelseskurser og workshops for sangere og sangpædagoger.

Som sanger er din stemme dit instrument og dit arbejdsredskab, som skal vedligeholdes og bruges rigtigt. Det gælder uanset hvor, du er i din karriere. Og jo bedre, du kender dit eget instrument, din stemme, des mere personlig bliver den. Og vejen fra følelse til udtryk bliver mere direkte.
Ved hjælp af øvelser, der tager udgangspunkt i den enkelte elevs medfødte udtryk og fysik, kan en stemme udvikles til en bedre intonation, en fyldigere klang, større udholdenhed og større indlevelse og udtryk.

Den menneskelige psyke spiller en stor rolle i spørgsmål som vedrører sanglæreren, sangpædagogen eller den udøvende sanger. Som alle andre mennesker oplever sangeren udfordringer i sit liv. Der vil uundgåeligt være et pres fra en selv og pres fra verden. Når mennesket er belastet, i en eller anden grad, så spænder vi – som alle andre dyr – op og for sangeren specifikt har det den konsekvens at det er selve det kropslige instrument der bliver berørt.

Den uddannelse vi tilbyder arbejder på to områder, men det er to områder der er helt uadskillelige både i teori og praksis. Konkret vil det på den ene side tage form af undervisning i de psykologiske aspekter ved det at være sanger og menneske og på den anden side er det vigtigt at skabe et rum hvor deltagerne kan være åbne og ærlige omkring de ting der er problematiske i deres liv og hverdag. Tryghed er fundamentet for enhver udvikling og derfor er dette aspekt prioriteret meget højt.

Info om efteruddannelsen 2023, med start i august, her:

Lars Bjørn Hansen

Tlf: 51 88 51 40
lars.bjoern.hansen@gmail.com

Ryesgade 29, 5. th.
8000 Aarhus C.

Se mere her